ΣΑΛΟΝΙ

ΕΠΙΠΛΑ ΣΑΛΟΝΙΟΥ


Άνεση, ποιότητα, μοναδική αισθητική!


Μέσα από μια τεράστια ποικιλία επίπλων, μπορείτε να επιλέξετε αυτά της αρεσκείας σας, για να δημιουργήσετε ένα ξεχωριστό χώρο σαλονιού. Διακοσμήστε τον προσωπικό σας χώρο με ένα μοναδικό τρόπο και προσδώστε του μια νότα… πολυτέλειας!

Στην επιπλοποιία Θεοδωράκη, στη Θεσσαλονίκη, θα βρείτε καναπέδες αρίστης ποιότητας, ιδανικούς για απόλυτη χαλάρωση, ζεστασιά και θαλπωρή. Με ειδικές κατασκευές, επίσης, ανάλογα με τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του χώρου σας, σας προσφέρουμε τα πλέον ιδανικά έπιπλα σαλονιού για εσάς, που θα ταιριάζουν στις διαστάσεις του δικού σας χώρου, αλλά και στο προσωπικό σας στυλ.

Με πολύχρονη εμπειρία στο χώρο του επίπλου, μπορούμε να σας παράσχουμε το σαλόνι των ονείρων σας! Κομψοί και καλαίσθητοι καναπέδες, κλασικής ή πιο μοντέρνας γραμμής, δερμάτινοι ή και Βικτοριανού στυλ. Ό,τι κι αν επιλέξετε, δεσμευόμαστε για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους. Από το 2001, η επιπλοποιία μας αντιπροσωπεύει -αποκλειστικά για τη Β. Ελλάδα- τους Αγγλικούς αυθεντικούς δερμάτινους καναπέδες HOUSE OF CHESTERFIELDS.

Photo Gallery