ΠΑΙΔΙΚΟ ΔΩΜΑΤΙΟ

ΑΠΙΘΑΝΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΔΩΜΑΤΙΑ!


Προσηλωμένοι στον κόσμο των παιδιών…


Με προσήλωση στον κόσμο του παιδιού και αφουγκράζοντας τις ιδιαίτερες ανάγκες και απαιτήσεις του, δημιουργούμε ξεχωριστά παιδικά έπιπλα, που κοσμούν τα πιο… απίθανα παιδικά δωμάτια! Με μεράκι και τεχνογνωσία, σχεδιάζουμε ιδανικά έπιπλα για παιδιά, λαμβάνοντας υπόψη σημαντικές παραμέτρους, όπως η εργονομία και η λειτουργικότητα, η άριστη ποιότητα, αλλά και η αισθητική προσέγγιση. Μια προσέγγιση σύμφυτη με τον ιδιαίτερο ψυχικό κόσμο των μικρών μας φίλων.

Χειροποίητα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο που κάνουν τη διαφορά και δημιουργούν ένα ξεχωριστό χώρο, μέσα στον οποίο το παιδί αναπτύσσεται, δημιουργεί, διασκεδάζει, ηρεμεί, μαθαίνει, ονειρεύεται! Ελάτε, λοιπόν, να βρούμε, μαζί, τα έπιπλα που θα δημιουργήσουν το παιδικό δωμάτιο και του δικού σας παιδιού. Μπορούμε, πάντα, να σχεδιάσουμε και αυτό ακριβώς που έχετε σκεφθεί, εσείς και τα παιδιά σας. Σχεδιάζουμε σύμφωνα με τις ανάγκες, αλλά και τις επιθυμίες μας, στις διαστάσεις και τα χρώματα της επιλογής σας.

Κρεβάτια, ντουλάπες, βιβλιοθήκες, συρταριέρες και άλλα έπιπλα. Ξεχωριστά παιδικά δωμάτια, μέσα στα οποία οι μικροί μας φίλοι ζουν τα παιδικά τους όνειρα…

Photo Gallery